Beyaz Dişlerle Hayata Olumlu Bakın!



Beyaz Dişlere Sahip Olmanın Hayatınıza Katacakları

Diş beyazlatmanın sizin için doğru karar olup olmadığını merak ediyorsanız bu yazıya göz atmanızda fayda var.

Gerçek şu ki, diş hekimi kontrolü altında gerçekleştirilen diş beyazlatma işlemi, hem fiziksel görünümünüz hem de psikolojik sağlığınız üzerinde olumlu bir etkisi olabilecek tamamen güvenli, yaşamı iyileştiren bir uygulamadır.

Dış Görüntünüzü Geliştirir

En sağlıklı dişlere ve en düzgün gülümsemeye sahip olabilirsiniz ancak herkesin maruz kaldığı hasara karşı bağışıklık kazanmazsınız. Kahveler, çaylar ve gazlı içecekler gibi koyu sıvılar zamanla diş yüzeyinde lekeler oluşturur. Mükemmel filtreyle fotoğraflarınızdaki dişlerinizi beyazlatmak mümkündür. Ama neden gerçek bir şeye sahip olmak varken, düzenleme sonrası etkiye razı olasınız? Daha beyaz bir gülümseme dış görünümünüzün etkisini eskisinden çok daha güçlü kılar.

Kendinize Güveninizi Arttırır

Daha beyaz dişlerle aynadaki veya fotoğraflarınızdaki değişimden çok daha fazlasını fark edeceksiniz. Beyaz dişler kendinize olan güveninizi artırmanın çok kolay bir yoludur. Romantik bir randevuda, büyük bir sunum yaparken ya da sadece sokakta yürürken… Dişlerinize olan güveninizin hızla başka alanlara da yansıdığını fark edeceksiniz.

Kırışıklıkların Görünümünü Azaltır

İnanması güç ama gerçek! Daha beyaz bir gülümseme odağı dişlerinize kaydırır. Dişleriniz görünür hale geldiğinde, insanlar doğal olarak gülüşünüze yoğunlaşacaktır. Bu da diğer bölgelerdeki kırışıklıkların daha az görünür hale gelmesinin en zahmetsiz yoludur. Bu konu sizin için önemli olmasa bile, beyaz dişler uzun vadede genç bir görünüm için avantaj sağlar.

Hesaplıdır

Diş beyazlatma, görünümünüzde olumlu yönde bir değişiklik yaratır ancak bu, estetik ameliyatlara başvurmaktan çok farklıdır. Büyük harcamalar yapmanıza gerek kalmadan görünümünüzde büyük bir güncelleme yapabilirsiniz.

Çekiciliğinizi Artırır

Daha beyaz dişler daha güvenli hissetmenizi sağlar, kırışıklıkları en aza indirir ve görünümünüzü daha iyi hale getirir. Araştırmalara göre daha beyaz dişler kendinize iyi baktığınızın bir göstergesi olarak algılanıyor ve romantik karşılaşmalarda da avantaj sağlıyor!

Sizi Sosyalleştirir

Diş beyazlatma sadece daha iyi görünmenizi sağlamaz.  Beyaz dişlerle kendinizden emin hissettiğiniz için sosyal etkileşimlerde daha fazla gülümsersiniz. Ne kadar çok gülümserseniz, o kadar kolay sosyalleşir ve çevrenizde sıcak bir atmosfer yaratırsınız.

Sağlıklıdır

Diş beyazlatma konusundaki en büyük yanılgılardan biri, beyazlatmanın diş minesine zarar vererek sıcak ve soğuk yiyeceklere karşı hassasiyet oluşmasına sebep olacağının düşünülmesidir. Bu doğru bir bilgi değildir. Yediğiniz yiyecekler yüzünden dişlerinizde lekeler oluşur. Bu yiyecekler dişlerinizde onarılamaz bir hasara neden olmamıştır. Diş beyazlatma, yüzey seviyesindeki lekelerin etkisini dişlerinize zarar vermeden tersine çevirir.

Hayata Daha Olumlu Bakmanızı Sağlar

Genel olarak, beyaz dişler size gülümsemeniz için daha fazla neden verir. Gerçekten mutlu olmasanız bile, gülümsemek bedeninizi kendinize inanmaya zorlar. Ruh haliniz değişir ve yaşam hakkında daha olumlu bir bakış açısına sahip olabilirsiniz.

Diş beyazlatma, fiziksel görünümünüze ve duygu durumunuza bir güven artırıcı enjekte etmek için harika bir yoldur!

Dr.Gilman YÜCEL

Bahçeşehir Ortodonti