Ülkemizde engelli bireylerin profesyonel yaşama kazandırılması konusunda kendi alanında bir ilk teşkil eden “dijital diş tasarımcısı eğitimi” projesine öncülük etmenin gururu ve heyecanını taşıyoruz.



Şampiyon okçularımız Yiğit Caner Aydın ve Nil Mısır eğitimlerini başarıyla tamamlayarak ilk dijital diş tasarımcısı sertifikalarını alan öğrencilerimiz oldular. 🎯

Böylelikle yeni erişim simgesindeki değişime dikkat çekmekle kalmayıp anlamını hayata geçirmek için ilk ve en önemli adımı tamamlamış olduk. Bizim için engel yok, farklılıklar var ve farkımız en güzel protez dişi en güncel teknolojilerle tasarlayabiliyor olmakta; farkımız, en iyi ortodonti tedavisini planlayacak bilgi ve beceriyi kazanmış olmakta. Bundan sonrasında, dijital diş tasarımcısı sertifikasına sahip olan teknisyenlerimiz diş laboratuvarlarının uluslararası düzeyde aranan tasarımcıları olacaklar.

Bu projede bizimle çalışan ve kendi alanlarında her biri eşsiz isimler olan değerli hocalarımıza, tüm destekçilerimize ve Bahçeşehir Ortodonti ekibine teşekkür ediyoruz.